Снимка: VIP Brother

Семейството на Мира Радева в шоуто VIP Brother намаля, след като приятелят й Иво последва съдбата на Еделвайс и стана вторият изгонен. Според коментаторите вотът на зрителите е логичен, тъй като Иво бил твърде пасивен.

Самият той също призна, че хората не са видели неговото истинско "Аз". По време на риалитито стана ясно, че Иво е една от причините Мира Радева да не отиде на сватбата на дъщеря си и да се запознае със зет си едва в Къщата в Нови хан. Причините за обтегнатите отношения между гаджето на социоложката и нейната дъщеря обаче си останаха скрити.

Иво пък разкри, че е впечатлен от своите съквартиранти и най-вече от спортистите.

Най-атрактивен по време на номинациите бе събралият най-много гласове за гонене от другите участници - Павел Чернев. Националистът се преобрази на фея, сложи подходящата рокля и обувки на токчета и изпълняваше желания на част от съквартирантите.

Той обясни колко обича Мира Радева, направи педикюр на дъщеря й, постара се и за нова прическа на Ваня Червенкова. Желанието, което се падна на Мишо Шамара бе танц, като Чернев се превъплъти в балерина от "Лебедово езеро".

Футболистът Стойко Сакалиев пък бе най-потърпевш, тъй като трябваше да усеща целувките на Павел по тялото си. Атрактивно изиграната роля се хареса на зрителите и първият спасен бе именно политикът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase